Περι παραχωρησης χωρου για στεγαση νεου αναβαθμισμενου αστυνομικου τμηματος στην Ροδοπολη


Με αφορμη το σημερινο μπαραζ ληστειων στην αγορα της Ροδοπολης βγηκε στην επιφανεια θεμα με το οποιο σε  προηγουμενο δημοτικο συμβουλιο του δημου Σιντικης τον Νοεμβριο ειχε τεθει ζητημα με το οποιο η αστυνομικη διευθυνση  Σερρων ζητουσε την δωρεαν παραχωρηση  του παλιου Δημαρχειου της Ροδοπολης για την στεγαση νεου αναβαθμισμενου αστυνομικου τμηματος στο χωριο μας.
Η απαντηση του Αντιδημαρχου ηταν αρνητικη.
Να υπενθυμισω οτι ο χωρος εχει παραχωρηθει απο τον δημο στον Πολιτιστικο συλλογο με προηγουμενη αποφαση.

Παρακατω παραθετω τα πρακτικα εκεινης της συνεδριασης







Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι για ενα τοσο σοβαρο θεμα για το χωριο θα επρεπε ο αντιδημαρχος να ειχε συγκαλεσει πρωτα το τοπικο συμβουλιο να γινει μια πρωτη ενημερωση για να μην εχει την απολυτη ευθυνη σε οποια αποφαση και κατοπιν καλεσμα γενικης συνελευσης παρουσια και των δημοτων προς ενημερωση και αυτων για πιθανη εξευρεση λυσης  αφου το κτιριο οπως προειπα στεγαζει τον Πολιτιστικο συλλογο ο οποιος τρεχει προγραμμα ΚΔΑΠ και ειναι απαραιτητη η χρηση του κτιριου.
Θα ηταν αδικο για τον συλλογο μια αποφαση εξωσης γιατι εχει γινει πολυ μεγαλος αγωνας και για την ενταξη στο προγραμμα ΚΔΑΠ αλλα  και για την συντηρηση του συγκεκριμενου χωρου.
Με εκτιμηση προς προσωπα και καταστασεις ............

Υ.Γ.  Φυσικα θα ηθελα και να ερθει μια τετοια υπηρεσια στο χωριο μου απλα πρεπει να βρεθει μια κοινη λυση προς το συμφερον ολων....

Σχόλια

  1. Μπραβο δαμο ετσι ακριβως Τωρα τους λογους που δεν εγιναν αυτα που γραφεις θα υποθουν Στην ανοιχτη συνεδριαση του χωριου οπου θα κανει το τοπικο συμβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περιηγηση τρουφας στα Ανω Πορροια

Πότε έκλεισε το παλιό κατάστημα της οικογένειας Φυντανίδη πριν τη μεταφορά του στην πλατεία της Ροδοπολης;

Η ΓΑΙΑΟΣΕ θέλει να διαχειριστεί το άχρηστο τροχαίο υλικό, την αναμένουμε και Ροδόπολη ;