Ταξιδεύοντας Με την Κουζίνα, Ηράκλεια Σερρών, Ερωδιός

Το ταξίδια μας συνεχίζονται στην Μακεδονία μας και για μια ακόμη φορά η λίμνη Κερκινη και η Ηράκλεια Σερρών θα έχουν την τιμητική τους… Η πρώτη στάση μας στο νόμο Σερρών έγινε σε ένα πανέμορφο τοπίο και σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που συνδυάζει την ηρεμία του τοπίου με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες το «Ερωδιός» στο Λιθότοπο.

Λειτουργεί από το έτος 2000. Οι εγκαταστάσεις χτισμένες αμφιθεατρικά στα δυτικά της λίμνης Κερκίνης πάνω στους λόφους του χωριού , απλώνονται σε μια έκταση 22 στρεμμάτων χαρίζοντας μοναδική πανοραμική θέα στον επισκέπτη.

Εκεί μαγειρέψαμε δυο συνταγές με βουβαλίσιο κρέας αλλά και γριβάδι τηγανιτό το οποίο και ψαρέψαμε από την Λίμνη.

Στην συνέχεια κατευθυνθήκαμε στην Ηράκλεια όπου και συναντήσαμε την πρόεδρου κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Κα Συμεωνίδου Ευγνωσία αλλά και τους δυο πολιτιστικούς συλλόγους Βλαχών και Μακεδόνων με τις προέδρους Ζιώγα Άννα και Χριστίνα Τζώρτζη αντίστοιχα.

Βεβαίως οι συνταγές μας δεν τελείωσαν εκεί καθώς οι δυο καταπληκτικές μαγείρισσες από την Κωμόπολη η Κα Κατερίνα Τάσικα και η Κα Σοφούλα Τούσκα μας ετοίμασαν δυο μοναδικές συνταγές τις οποίες δεν θα σας αποκαλύψουμε….

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περιηγηση τρουφας στα Ανω Πορροια

Πότε έκλεισε το παλιό κατάστημα της οικογένειας Φυντανίδη πριν τη μεταφορά του στην πλατεία της Ροδοπολης;

Η ΓΑΙΑΟΣΕ θέλει να διαχειριστεί το άχρηστο τροχαίο υλικό, την αναμένουμε και Ροδόπολη ;