Τοπική υποψηφιότητα στις περιφερειακες εκλογές- Χρήστος Γεωργιάδης "Πράξεις για τη Μακεδονία"

 



εκεί.είναι στην ευχάριστη θέση να σημειώσει ότι στις εκλογές αυτές έχουμε υποψήφιο από την περιοχή μας και                                              Μπροστά μας έχουμε και τις Περιφερειακές εκλογές και το Rodopolis blog είναι στην ευχάριστη θέση να σημειώσει ότι στις εκλογές αυτές έχουμε υποψήφιο από την περιοχή μας και συγκεκριμένα στο συνδυασμό του Γιατρού από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου κ. Παπαστεργίου Χρήστο με όνομα συνδυασμού «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» τον Χρήστο Γεωργιάδη.

 

Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν ασχολείται με τις Περιφερειακές εκλογές αλλά μόνο με τις Δημοτικές και αυτό είναι φανερό σε κάθε συζήτηση αλλά οφείλουμε ως blog της περιοχής μας να κάνουμε γνωστό ότι ένας δικός μας άνθρωπος είναι υποψήφιος.

 

Ο Χρήστος δεν χρειάζεται ιδιαιτερες συστάσεις και εμείς ως blog δεν θα σταθούμε στα χαρακτηριστικά του ατόμου γιατί λίγο πολλοί όλοι τα γνωρίζετε, αλλά στο ότι πρέπει να στηριχθεί η υποψηφιότητά του όπως κρίνουμε, καθώς η περιοχή μας έχει σοβαρά προβλήματα και το κέντρο αποφάσεων είναι η Περιφέρεια και έχουμε ανάγκη μία δική μας φωνή εκεί.

 

Το κάλεσμα είναι προς όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως κόμματος καθώς μιλάμε για εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και ο στόχος είναι ένας και κοινώς, η παρουσία, φωνή της περιοχής μας στην Περιφέρεια.

 

Καλή επιτυχία Χρήστο Γεωργιάδη!το συνδυασμό του Γιατρού από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου κ. Παπαστεργίου Χρήστο με όνομα συνδυασμού «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» τον Χρήστο Γεωργιάδη.

 

Η αλήθεια είναι ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν ασχολείται με τις Περιφερειακές εκλογές αλλά μόνο με τις Δημοτικές και αυτό είναι φανερό σε κάθε συζήτηση αλλά οφείλουμε ως blog της περιοχής μας να κάνουμε γνωστό ότι ένας δικός μας άνθρωπος είναι υποψήφιος.

 

Ο Χρήστος δεν χρειάζεται ιδιαίτες συστάσεις και εμείς ως blog δεν θα σταθούμε στα χαρακτηριστικά του ατόμου γιατί λίγο πολλοί όλοι τα γνωρίζετε, αλλά στο ότι πρέπει να στηριχθεί η υποψηφιότητά του όπως κρίνουμε, καθώς η περιοχή μας έχει σοβαρά προβλήματα και το κέντρο αποφάσεων είναι η Περιφέρεια και έχουμε ανάγκη μία δική μ

Μπροστά μας έχουμε και τις Περιφερειακές εκλογές και το Rodopolis blog είναι στην ευχάριστη θέση να σημειώσει ότι στις εκλογές αυτές έχουμε υποψήφιο από την περιοχή μας και συγκεκριμένα στο συνδυασμό του Γιατρού από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου κ. Παπαστεργίου Χρήστο με όνομα 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περιηγηση τρουφας στα Ανω Πορροια

Πότε έκλεισε το παλιό κατάστημα της οικογένειας Φυντανίδη πριν τη μεταφορά του στην πλατεία της Ροδοπολης;

Η ΓΑΙΑΟΣΕ θέλει να διαχειριστεί το άχρηστο τροχαίο υλικό, την αναμένουμε και Ροδόπολη ;