ΑΤΜ στην Ροδοπολη:Υποσχέσεις,ταλαιπωρια και αδικιες

 


Θέμα : ΑΤΜ στη Ροδόπολη: Υποσχέσεις, ταλαιπωρία και αδικίες


Τις τελευταίες μέρες είμαστε όλοι μάρτυρες της ταλαιπωρίας του κόσμου από την ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Κερκίνης που εξυπηρετείτε για τις αναλήψεις χρημάτων του από τα ΑΤΜ της Ροδοπόλεως.


Πλέον κατάστημα Τράπεζας δεν υπάρχει στην περιοχή μας , άφησαν δύο ΑΤΜ της ΕΘΝΙΚΗΣ Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς για τα οποία μας υποσχέθηκαν οι αρμόδιοι των Τραπεζών αλλά κυρίως οι φορείς του τόπου ότι θα είναι πάντα διαθέσιμα και κυρίως ΔΕΝ θα μας χρεώνουν έξοδα όταν υπάρχουν προβλήματα.


Προφανώς και δεν έκαναν τίποτα από αυτά.


Μέρες τώρα το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς δεν έχει χρήματα αδιαφορεί η υπηρεσία να το λύσει και όταν ο κόσμος πηγαίνει στο ΑΤΜ της Εθνικής χρεώνεται με ποσά έως €4,00 για κάθε ανάληψη!


Οι υποσχέσεις έμειναν υποσχέσεις και η ζωή μας συνεχίζει να δυσκολεύει για την ακριτική περιοχή μας αλλά δεν νοιάζει κανέναν.


Σημειώνουμε ότι το κοντινότερο κατάστημα είναι στο Κιλκίς ή στο Σιδηρόκαστρο που και τα δύο απέχουν περίπου 40χλμ από τη Ροδόπολη δηλαδή με τις τιμές των καυσίμων είναι μη ρεαλιστικό να εξυπηρετηθεί κάποιος από αυτά για μία ανάληψη ή άλλες απαραίτητες εργασίες.


Είμαστε στο 2022 και για εμάς είναι θέμα σοβαρό και πρόβλημα η ανάληψη χρημάτων! Είναι ντροπή.  


Να μην αναφέρουμε ότι κάποτε τα Τραπεζικά καταστήματα της Ροδόπολης εξυπηρετούσαν πολίτες και από το Νομό Κιλκίς… και τι σήμαινε αυτό για την ανάπτυξη του τόπου μας.


Κρίμα…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περιηγηση τρουφας στα Ανω Πορροια

Πότε έκλεισε το παλιό κατάστημα της οικογένειας Φυντανίδη πριν τη μεταφορά του στην πλατεία της Ροδοπολης;

Η ΓΑΙΑΟΣΕ θέλει να διαχειριστεί το άχρηστο τροχαίο υλικό, την αναμένουμε και Ροδόπολη ;