Δήμος Σιντικής : Ο Γιώργος Τάτσιος ¨¨διαλύει ¨¨ την αντιπολίτευση


 Στην στροφη για το δευτερο μισο της θητείας της δημοτικης αρχής στον δήμο Σιντικής τα πράγματα ( πολιτικη πρωτοτυπία ) δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης .Μπορεί η δημοτικη αρχη να μέτρησε μια απώλεια ( Άνθιμος Γεωργιάδης ). Αλλά στις τρεις παραταξεις της αντιπολίτευσης οι διορροες θυμίζουν προσπάθεια να κρατήσεις το νερό με το κόσκινο .

Ο Ζήσης Λούγγος αποχωρεί  η Όλγα Φυταγκουρίδου θα δώσει την θέση του επικεφαλής σε άλλο πρόσωπο προερχόμενο από την παράταξη της. Μένει ο Ιωσηφ Παναγιωτίδης που δηλώνει παρών , προσθέστε και τον πρώην αντινομάρχη Φώτη Καχπάνη που εκδήλωσε ενδιαφέρον. Όμως καταλύτης εξελίξεων αποδεικνύεται μέχρι στιγμής η πιθανή υποψηφιότητα του Γιώργου Τάτσιου ο οποίος έχει αρχίσει να συσπειρώνει δίπλα του πολλούς της αντιπολίτευσης .

Αν λοιπόν συνεχιστει αυτή η δυναμικη του κ Τάτσιου δεν είναι λίγοι αυτοι που τονίζουν οτι στις εκλογές του 2023 ο δήμος Σιντικής πιθανον να καταγράψει ένα πανελλήνιο ρεκορ καθώς θα είναι παρων ο δήμαρχος και απόντες και οι τρεις αντιπαλοι του των εκλογών του 2019  

Πηγή: serresbomb.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περιηγηση τρουφας στα Ανω Πορροια

Πότε έκλεισε το παλιό κατάστημα της οικογένειας Φυντανίδη πριν τη μεταφορά του στην πλατεία της Ροδοπολης;

Η ΓΑΙΑΟΣΕ θέλει να διαχειριστεί το άχρηστο τροχαίο υλικό, την αναμένουμε και Ροδόπολη ;