Ξεκίνησαν λοιπόν οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης


Ξεκίνησαν λοιπόν οι εμβολιασμοί και στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης όπως μας είχε ενημερώσει σχετικά με ανακοίνωσή του και από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν ήταν ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ροδοπόλεως ο κ. Ανδρεάδης Ανδρέας ο οποίος σημείωσε τα παρακάτω :

 

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους  μαθητές και στις  μαθήτριες μου, στις οικογένειές τους, στους  συναδέλφους, στους συγγενείς στους φίλους μου, εμβολιάστηκα σήμερα 16 Φεβρουαρίου  κατά του Covid 19 στο κέντρο Υγείας Ροδόπολης Σερρών.

Θα πρέπει να είμαι ανάμεσα στους πρώτους πανελλαδικά εν ενεργεία εκπαιδευτικούς που έκαναν το εμβόλιο, αφού χθες ξεκίνησε η διαδικασία  για τους πολίτες  60-64  ετών,ηλικιακή ομάδα στην οποία και εγώ ανήκω και με 38 χρόνια προϋπηρεσία στη δημόσια εκπαίδευση.

 


Το έκανα επίσης για να βοηθήσω  να τελειώσει  η περιπέτεια του  Κορωνοϊου  που πλήττει την οικονομία της χώρας μας,  την εργασία,τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα τις μικρές και μεσαίες που  δυσκολεύονται περισσότερο  από τις εταιρείες υψηλής κεφάλαιοποίησης.

Ελπίζω να συνεχιστεί με  επιτυχία ο εμβολιασμός ,να σταματήσει η εξάπλωση του ιού και  να μη χρειαστεί να ξανακλείσουν τα σχολεία. Ο κόσμος όλος να επιστρέψει στις δουλειές του,να ξανασμίξουμε με τις  οικογένειές μας  να συναντηθούμε με τους φίλους μας.

 

Αισιοδοξούμε λοιπόν ότι θα ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη  υγειονομική κρίση,αλλά δεν  ξεχνάμε και τη  μεγαλύτερη κρίση  όλων των εποχών την κλιματική,η οποία θα είναι εδώ και μετά το τέλος  του Κορωνοϊου.

Για την κρίση αυτή ,  δεν υπάρχει εμβόλιο, χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας.

Να ασκήσουμε πίεση  προς τις κυβερνήσεις και τις αυτοδιοικητικές αρχές, στην Ε.Ε. και δε άλλους διεθνείς οργανισμούς,να  στραφούν σε ένα νέο βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης με αιχμή τις ανανεώσιμες πηγές και με βασική προτεραιότητα  την προστασία της βιοποικιλότητας.

 

Υγεία σε όλους,δύναμη για νέους αγώνες»

 



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περιηγηση τρουφας στα Ανω Πορροια

Πότε έκλεισε το παλιό κατάστημα της οικογένειας Φυντανίδη πριν τη μεταφορά του στην πλατεία της Ροδοπολης;

Η ΓΑΙΑΟΣΕ θέλει να διαχειριστεί το άχρηστο τροχαίο υλικό, την αναμένουμε και Ροδόπολη ;