Μετά το κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Ροδόπολη, τι αναμένουμε ;

 


Το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ροδόπολη ήταν σε λειτουργία από τον Απρίλιο του 1984 και δυστυχώς έκλεισε τον Νοέμβριο του 2020.

 

Ένα κατάστημα που εξυπηρετούσε κατοίκους από το Ομαλό – Θρακικό έως και τις Μουριές (Νομό Κιλκίς), μία περιοχή με πάνω από 10.000 κατοίκους, την πλέον τουριστική του Νομού Σερρών, απομακρυσμένη από κάθε αστικό κέντρο και πλέον χωρίς Τραπεζικό κατάστημα ενώ δραστηριοποιούνται εκατοντάδες επιχειρήσεις κάθε είδους στην ευρύτερη περιοχή.

 

Έκλεισε ένα κατάστημα που δούλευε χωρίς ανταγωνισμό! Θεωρούν πιθανόν οι αρμόδιοι ότι δεν θα αλλάξει κάτι στη σχέση της Τράπεζας με τους πολίτες καθώς δεν έχουν και που να πάνε…

Ελπίζουμε να δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους να διαλέξουν …

Πως θα γίνει αυτό; Με το να ανοίξει κάποια άλλη τράπεζα κατάστημα στη Ροδόπολη, είναι όμως εφικτό;

 

Έχει ξεκινήσει μία συζήτηση για το ενδεχόμενο να απευθυνθεί η τοπική κοινωνία στην Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών (πλέον ονομάζεται Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας) και θα παρακολουθήσουμε κάθε εξέλιξη με ενδιαφέρον.

 

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας η Συνεταιριστική προσπαθεί να εξαπλωθεί και να αναπτυχθεί αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα αποτελούσε μέρος του πλάνου της μία επέκταση προς την περιοχή του πρώην Δήμου Κερκίνης.

Θεωρούμε όμως ότι θα έβρισκε ανταπόκριση και στήριξη.

 

Τέλος σημειώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε να λάβουμε λεπτομέρειες για την λειτουργία της (αν πρέπει ο πελάτη να είναι συγχρόνως και μεριδιούχος όπως και άλλες λεπτομέρειες) για να σας ενημερώσουμε σχετικά σε νέο άρθρο μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περιηγηση τρουφας στα Ανω Πορροια

Πότε έκλεισε το παλιό κατάστημα της οικογένειας Φυντανίδη πριν τη μεταφορά του στην πλατεία της Ροδοπολης;

Η ΓΑΙΑΟΣΕ θέλει να διαχειριστεί το άχρηστο τροχαίο υλικό, την αναμένουμε και Ροδόπολη ;