Στο κιόσκι του Αϊ Γιώργη....



Αυτές τις μέρες λόγω και του 3ημέρου η περιοχή μας είχε πάρα πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και επιβεβαίωσε ότι αποτελεί την πλέον τουριστική περιοχή του Νομού Σερρών.

Τα Άνω Πορόια, τα Πλατανάκια, η Μακρυνίτσα, η Κερκίνη κ η Ροδόπολη είχαν κόσμο πέρα απο κάθε προσδοκία, δηλαδή άρχισαν ξανά οι εκδρομές και περιορίστηκε ο φόβος του covid19.

Οι επισκέπτες πέρα των σημείων που επισκέπτηκαν για φαγητό, καφέ και κάθε είδους αναψυχής , επισκέπτηκαν και διάφορα "κλασικά" σημεία όπως ο Αί Γιώργης στα Άνω Πορόια.

Εκεί δυστυχώς δεν αντίκρισαν αυτό που θα έπρεπε , δηλαδή ένα προσεγμένο μέρος , χωρίς σκουπίδια , με παγκάκια για να μπορούν να καθήσουν αλλά και κλαδεμένα τα δέντρα γύρω απο το γνωστό κιόσκι.

Πέρα όμως της εγκατάλειψης του χώρου παρατηρήσαμε ότι κάποιοι άναψαν και φωτιές πριν κάποιες μέρες στο κιόσκι με τον κίνδυνο που αυτό περιέχει καθώς η εκκλησία και το κιόσκι βρίσκονται μέσα στο δάσος.

Ας ελπίσουμε οι αρμόδιοι φορείς όποιοι και αν είναι αυτοί, να αποκαταστήσουν την εικόνα του συγκεκριμένου μέρους αλλά και οι κάποιοι πολίτες να καταλάβουν επιτέλους ότι πρέπει να είναι υπευθυνοι απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. 

Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι το κιόσκι είναι σε αυτή την κατάσταση μεγάλο διάστημα, ελπίζουμε σαν Rodopolisblog να βοηθήσουμε με την ανάδειξη του θέματος ώστε να αποκατασταθεί. 

Έχουμε μια πολύ όμορφη περιοχή αλλά απο μόνο του αυτό δεν φτάνει...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περιηγηση τρουφας στα Ανω Πορροια

Πότε έκλεισε το παλιό κατάστημα της οικογένειας Φυντανίδη πριν τη μεταφορά του στην πλατεία της Ροδοπολης;

Η ΓΑΙΑΟΣΕ θέλει να διαχειριστεί το άχρηστο τροχαίο υλικό, την αναμένουμε και Ροδόπολη ;