Eπισκεψη Γ.Γ. Πολιτικης Προστασιας, Χαρδαλια Νικου στο Πυροσβεστικο Κλιμακιο Μουριων Κιλκις (Φωτογραφιες-Βιντεο)



Σημερα ,Πεμπτη, 17/10/2019 πραγματοποιηθηκε προγραμματισμενη επισκεψη του Γ.Γ. Πολιτικης Προστασιας κου Χαρδαλια Νικου στο Πυροσβεστικο Κλιμακιο Μουριων Κιλκις.

Τον Γενικο Γραμματεα συνοδευσαν ο Αρχηγος Πυροσβεστικου Σωματος Αντιστρατηγος, Ματθαιοπουλος Κων/νος και ο επιχειρησιακος συντονιστης Π.Σ. Βορειου Ελλαδος Υποστρατηγος Βαρσαμης Σπυριδων.

Στην εκδηλωση παρεβρεθηκαν ο Υποδιοικητης της Π.Υ. Κιλκις Πυραγος Πολιτιδης Ιωαννης, ο νεος Διοικητης του Π.Κ. Μουριων Ανθυποπυραγος Ζαγναφερης Δημητριος, ο Αστυνομικος διευθυντης Κιλκις Χαραλαμπιδης Δημητριος και ο Δημαρχος Κιλκις Κυριακιδης Δημητριος.

Αξιζει να αναφερθει οτι το προσωπικο του Κλιμακιου εδωσε τον καλυτερο του εαυτο  ολες αυτες τις μερες για την υποδοχη και  την οσο το δυνατον καλυτερη οργανωση της εκδηλωσης.

Ολες οι πλευρες εξεφρασαν,εκατερωθεν,ευχαριστιες για την αψογη συνεργασια εντος της αντιπυρικης περιοδου ενω αργοτερα υποθηκαν γνωμες και προβληματισμοι.

Ο Γ.Γ. Πολιτικης Προστασιας με τον Αρχηγο Π.Σ. συνεχισαν  τις σημερινες  επισκεψεις στα Π.Κ. Νευροκοπιου,Δικαιων,Σαμοθρακης και Θασου.




























































  


                                                     




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περιηγηση τρουφας στα Ανω Πορροια

Πότε έκλεισε το παλιό κατάστημα της οικογένειας Φυντανίδη πριν τη μεταφορά του στην πλατεία της Ροδοπολης;

Η ΓΑΙΑΟΣΕ θέλει να διαχειριστεί το άχρηστο τροχαίο υλικό, την αναμένουμε και Ροδόπολη ;